Donma tehlikesi geçirenleri son anda...

Elvanpazarcık beldesi ormanlık alanda araçları bir metre kara saplanan iki kişi, sağlık ekiplerince paletli kar ambulansıyla alınarak hastaneye götürüldü.Alınan bilgiye göre, özel bir firmada gezici servis olarak görev yapan Recep Güneş (34) ve Soner Kası

Donma tehlikesi geçirenleri son anda...

Elvanpazarcık beldesi ormanlık alanda araçları bir metre kara saplanan iki kişi, sağlık ekiplerince paletli kar ambulansıyla alınarak hastaneye götürüldü.

Alınan bilgiye göre, özel bir firmada gezici servis olarak görev yapan Recep Güneş (34) ve Soner Kasımfırtına (30) 81 AJ 734 plakalı firma otomobiliyle belde yakınındaki ormanlık alanda kara saplandı.

Araçlarını uzun süre kurtarmaya çalışan Güneş ve Kasımfırtına, başarılı olamayınca yaklaşık 2 kilometre yürüdü.

Yolda 4 saat mahsur kalarak rahatsızlanan şeker hastası Güneş, arkadaşı Kasımfırtına ile ormanlık alanda bulunan bir barakaya sığınarak 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Güneş ve Kasımfırtına'ya ulaşmak için yola çıkan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), bölgedeki yoğun kar ve yoldaki buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Hava koşullarının olumsuz yönde ilerlemesi, ekiplerin mahsur kalanlara ulaşmasını güçleştirdi. Sağlık ekipleri, uzun yolculuğun ardından Güneş ve Kasımfırtına'ya ulaşarak ilk müdahaleyi yaptı. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Güneş ve Kasımfırtına'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam