Domuz sandığı arkadaşını öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Karabük’ün Eflani ilçesinde ikamet eden N.K., M.G. ve baba E.G. domuz avı yapmak üzere Daday’a bağlı Aktaştekke Köyü civarındaki kırsal bölgeye geldiler. Araba ile geldikleri orman bölgesinde baba E.G. arabanın başında kaldı. N.K. V

Domuz sandığı arkadaşını öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Karabük’ün Eflani ilçesinde ikamet eden N.K., M.G. ve baba E.G. domuz avı yapmak üzere Daday’a bağlı Aktaştekke Köyü civarındaki kırsal bölgeye geldiler. Araba ile geldikleri orman bölgesinde baba E.G. arabanın başında kaldı. N.K. VE M.G. ise av yapmak üzere ormanlık bölgeye dağıldılar. Bir süre sonra çalılıkların arasında hareketlilik gören 30 yaşındaki M.G elindeki tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan ateş ile ağır yaralanan 21 yaşındaki N.K. kaldırıldığı Eflani Entegre Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kurşunu ile hayatını kaybeden N.K.’nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Arkadaşını yanlışlıkla vurduğu ileri sürülen M.G. ise olaydan sonra güvenlik güçlerine teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler