Dövizde Sakin Seyir: Kapalıçarşı Haftaya Yatay Başladı

İstanbul serbest piyasasında dolar 2,7130 TL, euro ise 3,0820 TL seviyelerinden güne merhaba dedi. Önceki kapanışa oranla hafif bir geri çekilme yaşayan döviz kurları, Kapalıçarşı koridorlarında dar banttaki hareketini sürdürüyor.
Dövizde Sakin Seyir: Kapalıçarşı Haftaya Yatay Başladı

İstanbul'un finansal nabzının attığı Kapalıçarşı'da döviz piyasası, yeni güne beklentilerin odağında bir başlangıç yaptı. Güne 2,7090 liradan alışla başlayan ABD Doları, 2,7130 liradan satılarak işlem görüyor. Bir önceki kapanışta 2,7370 lira seviyelerinde seyreden doların, yeni günde satıcılı bir seyir izlediği gözlemleniyor.

Avrupa para birimi Euro cephesinde ise daha stabil bir tablo hakim. 3,0780 liradan alınan euro, 3,0820 liradan alıcı bulurken; önceki kapanış değeri olan 3,0830 liranın hemen altında, yatay bir grafik çiziyor. Piyasa uzmanları, dövizdeki bu sakin seyrin küresel veri akışına ve iç piyasadaki likidite durumuna bağlı olarak şekilleneceğini belirtiyor. Yatırımcılar, özellikle büyük ekonomilerden gelecek açıklamaları ve merkez bankalarının olası hamlelerini yakından takip ediyor.


Güncel Döviz Tablosu

Para Birimi Alış (TL) Satış (TL) Önceki Kapanış (TL)
Dolar 2,7090 2,7130 2,7370
Euro 3,0780 3,0820 3,0830

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.