Dolandırılmaktan kızı kurtardı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişinin hesabına para yatırmak isteyen vatandaş, polisin uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, İ.A.’yı (43) telefonla arayan bir kişi, kendisini Terörle Müc

Dolandırılmaktan kızı kurtardı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişinin hesabına para yatırmak isteyen vatandaş, polisin uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, İ.A.’yı (43) telefonla arayan bir kişi, kendisini Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olarak tanıttı. İ.A.’yı dolandırıcıların TC numarası ile kendisini bankalara borçlandırdığına inandıran şüpheli, suçluları yakalamaya çalıştıklarını, tüm parasını ve ziynet eşyasını istedikleri yere bırakmasını istedi. Dolandırıcıların tuzağına düşen İ.A, evindeki bin 700 euro, 800 TL, 50 gram bilezik, 1 çeyrek, 1 yarımlık ve 1 cumhuriyet altınını alarak dolandırıcıların bırakmasını istedikleri Ali Vehpi Pandır Mahallesi Yerköy Devlet Hastanesi yakınlarına gittiği sırada İ.A’nın kızı durumu emniyete bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Yerköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İ.A.’yı bulup uyararak dolandırılmaktan son anda kurtardı. Emniyet ekipleri, İ.A’yı arayan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam