Diyarbakır'da teröristler düğünü bastı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semti Aziziye Mahallesi 600. sokakta bulunan evde kına gecesi yapan vatandaşlar, halay çektikleri esnada yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan bir grup tarafından baskına uğradı.DÜĞÜNÜ İ

Diyarbakır'da teröristler düğünü bastı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semti Aziziye Mahallesi 600. sokakta bulunan evde kına gecesi yapan vatandaşlar, halay çektikleri esnada yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan bir grup tarafından baskına uğradı.

DÜĞÜNÜ İPTAL ETTİRDİLER

Kına gecesinde bulunanlara 'Düğün iptal olur, yoksa kan akıtırız' diyerek tehditler savundular. Yaşanan olay üzerine kına gecesi de bulunan bir anda sağa sola karışırken yapılan düğün iptal edilmesiyle grup evden ayrıldı.

POLİSE DE SALDIRDILAR

Evden ayrılan grup, daha sonra Seyrantepe kavşakta güvenlik önlemi alan polis ekiplerine de ses bombası ve havai fişeklerle saldırmasıyla bölgeden kaçtı. Polis ekipleri, düğün basan ve zırhlı ekip otolarına saldıran yüzü maskeli ve silahlı kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler