Diyarbakır’da asayiş olayları

 Diyarbakır Emniyeti Müdürlüğünü’ne bağlı ekipler, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde gerçekleştirdikleri asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi yakaladı. Kent merkezinde 1 haftada meydana gelen uygulamalarda bin 41 şahıs ve 19 araç kontrol

Diyarbakır’da asayiş olayları
 Diyarbakır Emniyeti Müdürlüğünü’ne bağlı ekipler, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde gerçekleştirdikleri asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi yakaladı. Kent merkezinde 1 haftada meydana gelen uygulamalarda bin 41 şahıs ve 19 araç kontrol edildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, halkın can güvenliği başta olmak üzere huzuru ve güvenliği için asayiş uygulamalarını artırdı. Diyarbakır polisi, 28 Haziran 2015 günü akşam saatlerinde Bağlar ile Yenişehir ilçelerinde yapılan asayiş uygulamalarında toplam bin 41 şahıs ve 19 araç incelendi. Yapılan uygulamalar sonucunda ekipler, tombala oynattıkları tespit edilen 3 kişi hakkında da işlem yaparken 2 adet tombala makinesi de ele geçirildi. Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi ise yakalandı. 50 adet 7.65 çapında fişek ele geçirilirken 10 kişiye iş yerinin ruhsatsız olmamasından ve kimlik bildirmemesinden dolayı Kabahatler Kanunundan işlem yapılarak 9 bin 443 lira idari para cezası kesildi.
 
NARKOTİMLER OPERASYONLARI SIKLAŞTIRDI
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan narkotim ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri 55 ayrı operasyonda 64 şüpheli şahıs yakaladı. Ekipler yaptıkları operasyonlar çerçevesinde şahıslara ait 36 kilogram 840 gram esrar, 2,11 gram eroin maddesi, 115 adet ecstasy hap, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 13 adet fişek ele geçirdi.
Yakalanan şahıslardan hakkında işlem yapılan 64 şüpheliden 2’ si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler