Diyarbakır Kulp Belediyesi Dini Kurumların Çevre Düzenleme İşini Tamamladı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, ilçe merkezinin dışında kalan mahallelerdeki cami, Kur'an kursu ve taziyeevlerinin çevre düzenlemesini yaptı.Kulp Belediyesi tarafından yapılan üç aylık çalışma kapsamında 24 cami, 18 taziyeevi, 6 Kur'an kursunun çevre

Diyarbakır Kulp Belediyesi Dini Kurumların Çevre Düzenleme İşini Tamamladı
Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, ilçe merkezinin dışında kalan mahallelerdeki cami, Kur'an kursu ve taziyeevlerinin çevre düzenlemesini yaptı.
Kulp Belediyesi tarafından yapılan üç aylık çalışma kapsamında 24 cami, 18 taziyeevi, 6 Kur'an kursunun çevre düzenlemesi yapıldı. 38 ayrı noktaya da 16 bin 892 metrekareye beton dökülerek çalışmalar tamamlandı. Kulp Belediyesi Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Süer Baran çalışmalarla ilgili yaptıkları açıklamada, "Eğitim ve dini kurumlar için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmiştik. Bugüne kadar gerekeni yerine getirdik bundan sonrada yerine getirmeye devam edeceğiz. 2015 programına aldığımız cami, taziyeevleri ve Kur'an kurslarının çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladık. Geriye kalan yerleri 2016 programına alarak çevre düzenlemesi yapılmayan tek yer bırakmayacağız" dedi.
Çalışma yapılan mahalle sakinleri bu çalışmalarından dolayı Kulp Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler