Dikkat! Güzel havaya aldanmayın!

Türkiye'de dün ve bugün mevsim sıcaklıklarının 12-13 derece kadar üzerine çıkan hava sıcaklıklarının, yerini yağışlı hava ile hissedilir şekilde düşeceği bildirildi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklada, yarın öğleden itibaren ülke çapında s

Dikkat! Güzel havaya aldanmayın!
Türkiye'de dün ve bugün mevsim sıcaklıklarının 12-13 derece kadar üzerine çıkan hava sıcaklıklarının, yerini yağışlı hava ile hissedilir şekilde düşeceği bildirildi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklada, yarın öğleden itibaren ülke çapında serin ve yağışlı hava etkili olacak. Akşam saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışlar perşembe günü, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacak. Doğu Karadeniz'in kıyı kesiminde (Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram) yağmur düşecek. 
 
Serin ve yağışlı hava, cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam