Dikkat Dikkat lütfen okuyun

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, yurdun İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleriyle bazı iller için kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.   Meteoroloji'den yapılan açıklamada; yoğun kar yağışı nedeniyle

Dikkat Dikkat lütfen okuyun
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, yurdun İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleriyle bazı iller için kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.
 
Meteoroloji'den yapılan açıklamada; yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlıklarının 20-50 cm şeklinde olmasının beklendiği belirtilerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı. Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle: "Yağışların; İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Sakarya, Kocaeli, Kahramanmaraş, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde kar yağışı vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler