Devrek Tso’dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Devrek’te faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından kaymaklıklara, belediyelere ve gıda yardımı yapılmaya başlandı. Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Devrek Kaymakamlığı, Devrek Bel

Devrek Tso’dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Devrek’te faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından kaymaklıklara, belediyelere ve gıda yardımı yapılmaya başlandı. 
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Devrek Kaymakamlığı, Devrek Belediyesi, Gökçebey Kaymakamlığı, Çaydeğirmeni Belediyesi, Bakacakkadı Belediyesi ile Devrek’te mahalle muhtarlıkları aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapılmaya başlandı.
Oda tarafından yapılan yardımla ilgili açıklama yapan Devrek TSO Başkanı Ertan Cıvak,”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilen ve içlerinde çeşitli gıda maddeleri bulunan paketlerimizi yetkili arkadaşlarımızın nezaretinde dağıtımına başlanmıştır. Toplam 720 adet gıda paketleri Devrek, Gökçebey, Bakacakkadı, Çaydeğirmeni ile Devrek’te de mahalle muhtarlarının aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak Ramazan Ay’ında yapılan yardımların yardıma muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde hepimizin yoksul aileleri daha fazla gözetmesi ve yardım elini uzatması gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler