Deterjan yüklü TIR devrildi, karayolu ulaşıma kapandı

Balıkesitr'de sıvı sabun ve deterjan yüklü TIR, rampadan inerken sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçip, devrildi. Araçtaki iki kişinin yaralandığı kazada, Balıkesir yönüne karayolu iki saat ulaşıma kapandı.    Kaza, bugün saat 11.00 sıraları

Deterjan yüklü TIR devrildi, karayolu ulaşıma kapandı
Balıkesitr'de sıvı sabun ve deterjan yüklü TIR, rampadan inerken sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçip, devrildi. Araçtaki iki kişinin yaralandığı kazada, Balıkesir yönüne karayolu iki saat ulaşıma kapandı. 
 
Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Balıkesir- Havran Karayolu'nun 65'inci kilometresindeki Şapçı rampalarında meydana geldi. Havran yönüne giden 45 yaşındaki Hamit Beytül'ün kullandığı 34 EB 3856 plakalı TIR, kontrolden çıktı. Orta refüjü aşan TIR, karşı yöne geçtikten sonra devrildi. TIR'daki sıvı sabun ve deterjanlar ise yola saçıldı.
 
Balıkesir yönüne yol ulaşıma kapandı. Kazada şoför Hamit Beytül ile yanında bulunan ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Kazayı görenler, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, iki yaralıyı ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Karayolları ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yola saçılan malzemeler toplandı. TIR da vinçle yoldan kaldırıldı. Yaklaşık iki saat boyunca ulaşıma kapalı kalan yol tekrar açıldı. Bu süreçte oluşan araç kuyruğu da kısa sürede eridi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
 
deterjan-yuklu-tir-devrildi-karayolu-ulasima-kapandi_3026_dhaphoto4.jpg
 
deterjan-yuklu-tir-devrildi-karayolu-ulasima-kapandi_3026_dhaphoto1.jpg
 
deterjan-yuklu-tir-devrildi-karayolu-ulasima-kapandi_3026_dhaphoto3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler