Deprem paniği dışarı döktü!

Depremi yatağında hisseden Kamile İşyaparlar, “Allah selamet versin. Çok korktuk. Deprem olduğunda yatağımdaydım, televizyon seyrediyordum. Birden deprem alttan vurdu. Divan sanki kalktı. Allah’ım hayırlı ölümler versin. Kalp hastasıyım. Çok heyecanlandım

Deprem paniği dışarı döktü!

Depremi yatağında hisseden Kamile İşyaparlar, “Allah selamet versin. Çok korktuk. Deprem olduğunda yatağımdaydım, televizyon seyrediyordum. Birden deprem alttan vurdu. Divan sanki kalktı. Allah’ım hayırlı ölümler versin. Kalp hastasıyım. Çok heyecanlandım. Eve girmeye korkuyorum. Gelinlerim ve çocuklarım işyerinde” dedi.

Depremden çok korktuğunu belirten 4 yaşındaki İpek Tuzcu ise “Deprem oldu çok korktum. Çok kötü sallandım” dedi.

Depremi hisseden diğer vatandaşlar ise şöyle konuştu:

"Balkonda oturuyordum, korktum dışarı çıktım. Bayağı sallandı. Çocuğum çok korktu. Ne yapacağımızı bilemedik. Eve girmekte tedirginiz. Dün gece de olmuştu. Bugün tekrar olması korkuttu. Kalbim yerinden çıkacaktı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler