Denizde yanlış alarm! Fazla açılınca...

Samsun'da emekli bir kişi, denizde fazla açılınca yeğeni boğulduğunu zannederek polis ve itfaiyeye haber verdi.Olay, İlkadım ilçesindeki sanayi rıhtımı yanında meydana geldi. Emekli Hüseyin Türkyılmaz (59), yeğeni ile birlikte sahile giderek denize girdi.

Denizde yanlış alarm! Fazla açılınca...

Samsun'da emekli bir kişi, denizde fazla açılınca yeğeni boğulduğunu zannederek polis ve itfaiyeye haber verdi.

Olay, İlkadım ilçesindeki sanayi rıhtımı yanında meydana geldi. Emekli Hüseyin Türkyılmaz (59), yeğeni ile birlikte sahile giderek denize girdi. Denizde yaklaşık 1 kilometre açılıp gemilerin yanına giden Hüseyin Türkyılmaz'ın boğulduğunu zanneden yeğeni itfaiye ve polisi arayarak yardım istedi.

Samsun polisi boğulma olduğu ihbarı üzerine alarma geçti. Olay yerine sevk edilen polisler Hüseyin Türkyılmaz'ın denizden yüzerek çıktığını görünce kendisini dikkatli olması konusunda uyardı. İyi bir yüzücü olduğunu ve akrabasının boğulduğunu zannettiğini ifade eden Hüseyin Türkyılmaz, "Yaklaşık bir kilometre denizde açıldım. İyi bir yüzücüyüm. Yeğenim benim boğulduğumu zannetmiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam