Deniz Seki'ye film gibi operasyon

6 aydır kaçak yaşayan Deniz Seki'yi Faruk Salman ele verdi. Polis işadamının ortalığa 'ayrıldık, Seki Mykonos'ta' gibi yalanlar yaydığını belirledi. Faruk Salman, Deniz Seki'nin saklandığı eve sık sık kurye yollayınca da ünlü popçu gözaltına alındı. Hakkı

Deniz Seki'ye film gibi operasyon
6 aydır kaçak yaşayan Deniz Seki'yi Faruk Salman ele verdi. Polis işadamının ortalığa 'ayrıldık, Seki Mykonos'ta' gibi yalanlar yaydığını belirledi. Faruk Salman, Deniz Seki'nin saklandığı eve sık sık kurye yollayınca da ünlü popçu gözaltına alındı.
 
Hakkındaki '6 yıl 3 aylık hapis cezasının' kesinleşmesinin ardından kayıplara karışan Deniz Seki, yaklaşık 6 aydır kaçak hayatı yaşıyordu. Önceki akşam Büyükçekmece'deki Alkent 2000 sitesinde gözaltına alınan Seki'nin yanında nişanlısı Faruk Salman da vardı.
 
AYLARDIR PLAN
Ünlü popçuyu, polislerden kaçırmak için aylardır plan üzerine plan yapan Salman, sonunda yakayı ele verdi. Deniz Seki'nin gözaltına alınmasının ardındaki detaylar da; filmleri aratmayacak bir operasyonun yapıldığını gözler önüne serdi.
 
AYRILIK YALANI
Faruk Salman, ilk olarak Deniz Seki'yi Myknos'a yolladı. Seki'yi yeniden deniz yoluyla Türkiye'ye getirten işadamı, bu süreçte ünlü popçunun halen Mykonos'ta olduğunu hatta buradan bir ev aldığı yalanını uydurarak polisi yanıltmaya çalıştı. Faruk Salman, polisin kendisini takip etmemesi için ise Deniz Seki ile ilişkisinin bittiğini söyledi. Ancak popçuyu bulmak için görevlendirilen 3 polis ise bu yalana inanmadı ve işadamını yakın takibe aldı.
 
OLAYI KURYE ÇÖZDÜ
Faruk Salman'ın cep telefonunu hiç kullanmaması üzerine takibi sıkılaştıran ekip, işadamının sık sık Bahçelievler'den Alkent 2000 sitesine kurye gönderdiğini tespit etti. Bunun üzerine günlerce siteyi yakın takibe alan polisler, Deniz Seki'yle ilgili gelen ihbar üzerine de ünlü şarkıcının durumu fark edip kaçmaması için harekete geçti. Planlarıyla polisleri atlattığını sanan uyanık Salman, sonunda yakayı ele vermekten kurtulamadı.
 
KELEPÇEYLE ÇIKARILDI
Adliyeden elleri kelepçeli olarak çıkarılan Deniz Seki'ye; "2. kez Bakırköy Cezaevi'ne gideceksiniz. Ne hissediyorsunuz?" diye soruldu. Seki, kelepçeli ellerini göstererek, "Ahh ahh. Böyle ne hissedebilirim" dedi.
 
HER ŞEYİNİ SATIYORDU
Deniz Seki'nin nişanlısıyla Büyükçekmece'deki bir sitede yakalandığı anlarda, Seki'nin kaçak olmadan önce kullandığı '34 DS 521' plakalı Audi marka cipi Emirgan civarında görüntülendi. Park edilmiş halde yol kenarında bulunan aracın içerisindeki ilginç evraklar dikkatlerden kaçmadı. Seki'nin nişanlısına ait tapu senedi ve birçok dosya; aracın arka koltuğundaydı. Bu evrakların hepsi işadamı Faruk Salman'ın satış işlemi gerçekleştirmek istediği gayrimenkullerine aitti.
 
Faruk Salman'a ait olan tapu senedi ve birçok satış evrakları akıllara, "Deniz Seki ile Salman, yurt dışına kaçmak için yeni planlar mı yapıyordu?" sorusunu getirdi. İkilinin yakalandığı gece, aracının evraklarla dolu bir halde görüntülenmesi ise bu iddiaları güçlendirdi. Bu arada tapuların birinde Salman'ın Başakşehir'deki bir arazisini sattığı görüldü. Öte yandan Deniz Seki'nin içerisi tapuyla dolu olan aracını kimin Emirgan'a park ettiği de merak konusu oldu.
 
BAŞI ÖNDE GİRDİ
24 Şubat 2009'da girdiği cezaevinde 218 gün kalan Deniz Seki, o günler için "Tekrar hapse gireceğime beni diri diri gömün" demişti. Önceki gün yine tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi'ne giren ünlü popçu, hapishanenin kapısında güçlükle ayakta durdu.
 
DARP RAPORU ALDI
Önceki akşam saklandığı evde gözaltına alınan Deniz Seki, daha sonra sağlık raporu alması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hastaneden yansıyan bilgilere göre, Seki'ye doktorlar tarafından darp raporu verildi. 'Uçankuş TV'nin elde ettiği raporda ise bu bilgi doğrulandı. Deniz Seki'nin raporu üzerinde yazılı 'Bir başka şahıs tarafından darp veya çarpma' ibaresi akılları karıştırdı...
 
YURT DIŞINA ADIM ATMAMIŞ!
Kokain içmek" ve "başkalarına temin etmek" suçlarından en az 2 buçuk yıl hapis yatacak olan Seki'nin kayıp olduğu sürede yurt dışına kaçtığı iddiaları asılsız çıktı. Seki, 30 Mayıs'ta yakalama kararı açıklandığında nişanlısı Faruk Salman'la Tarabya'daki evindeydi. İki sevgili buradan Tekirdağ'daki bir yazlık eve gitti. Çift, 1.5 ay sonra Beylikdüzü'nde bir dairede kalmaya başladı. İkili, son 2 aydır yakalandıkları evdeydi.
 
KANSER DİYE TESLİM OLMADI
Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, müvekkilinin kanser hastası olduğu için teslim olmadığını söyledi ve ekledi: "Kanser hastalığı kendisi için hayati risk oluşturmaktadır. Buna ilişkin raporlarımıza savcılığa sunduk. Ancak Adli Tıp, olumsuz bir cevap verdi. Hastalık ilerleyince kendisi ameliyat olmak istedi ancak bu başvurumuz da reddedildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam