Deniz seferlerine kar engeli

İstanbul’da gece başlayan kar yağışı, şehrin özellikle yüksek kesimlerinde etkili oldu. Sabah da etkisini sürdüren kar yağışı, deniz ve kara taşımacılığını da olumsuz etkiledi. Sabah işine gitmek için yollara çıkan vatandaşlar, trafik nedeniyle zor anlar

Deniz seferlerine kar engeli

İstanbul’da gece başlayan kar yağışı, şehrin özellikle yüksek kesimlerinde etkili oldu. Sabah da etkisini sürdüren kar yağışı, deniz ve kara taşımacılığını da olumsuz etkiledi. Sabah işine gitmek için yollara çıkan vatandaşlar, trafik nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar yağışı deniz otobüsü seferlerini de iptal ettirdi.

Kar yağışının İstanbul için iyi olduğunu söyleyen Atilla Erdoğan isimli vatandaş, "Karın gelmesini bekliyorduk. Bunca sene yağmıyordu. Yağması daha güzel, mutluyuz. Seferlerin iptal olması kötü. İstanbul’un zaten bir ulaşım problemi var" dedi.

İDO’dan yapılan duyuruda iptal olan seferler şöyle:

"07:30 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü

08:00 Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

09:00 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

10:30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

13:40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü"

Kar yağışı nedeniyle BUDO’un iptal edilen seferleri ise şöyle:

"10:45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

09:30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi

09:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi

08:00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

07:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi".

ÇANAKKALE’DE ADALAR FERİBOT SEFERLERİ İPTAL

Kuzey Ege’deki fırtına, adalara yapılan vapur seferlerini iptal ettirdi.

Çanakkale’de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe’den Gökçeada’ya 10.00, 15.00 ve 19.00, Gökçeada’dan Kabatepe’ye 13.00 ve 17.00 saatlerinde yapılması planlanan seferler iptal edildi. Kabatepe’den Gökçeada’ya 17.00’de gerçekleştirilecek seferde feribotun Uğurlu Limanı’na yanaşacağı bildirildi. Çanakkale Boğazı’nda yapılan Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir seferleri ise normal olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler