Deniz Dünyasını 2014 Yılı İçerisinde Bir Milyon Kişi Ziyaret Etti

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Türkiye’nin eğitim veren ilk ve tek akvaryumu Deniz Dünyasını, 2014 yılı içerisinde bir milyon kişi ziyaret etti. 2 bin 700 metrekare kapalı olmak üzere toplamda 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Deniz Dünyasının dört ayr

Deniz Dünyasını 2014 Yılı İçerisinde Bir Milyon Kişi Ziyaret Etti
Keçiören Belediyesi'ne bağlı Türkiye’nin eğitim veren ilk ve tek akvaryumu Deniz Dünyasını, 2014 yılı içerisinde bir milyon kişi ziyaret etti. 
2 bin 700 metrekare kapalı olmak üzere toplamda 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Deniz Dünyasının dört ayrı bölümü ve 3 ayrı akvaryum salonu, farklı okyanuslardan gelen değişik türdeki balıklarla doğa ve doğal yaşam konusunda eğitici bir rol üstleniyor.
Hint, Pasifik ve Atlas Okyanusu gibi yerlerden yaklaşık 150 türden 4 bin balığın misafir olduğu Deniz Dünyasında ayrıca seminer salonu ve sinevizyon gösterisi ile eğitici belgesel, çizgi film, deniz canlılarının hayatlarının anlatıldığı özel belgesel gösterimleri yapılıyor. Ayrıca içerisinde yer alan tünel akvaryum içinde bir köpek balığı 5 adet yavrusuyla birlikte çocukların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Timsah, iguana, piton yılanı gibi türler ise Deniz Dünyasının diğer canlıları olarak meraklı gözlerin hedefi oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam