“Cumhuriyet savcısın dan çakıcı’ya basın yoluyla cevap”

Alattin Çakıcı Cumhurbaşkanı makamına yazdığı mektupta Edirne Başsavcsı Muhammet Savran hakkında dile getirdiği şikayetler ile ilğili Edirne Başsavcısı Muhammet Savran’dan basın yoluyla cevap geldi.   ÇAKICI, Edirne Başsavcsı Muhammet Savran’ın  F tipi ce

“Cumhuriyet savcısın dan çakıcı’ya basın yoluyla cevap”
Alattin Çakıcı Cumhurbaşkanı makamına yazdığı mektupta Edirne Başsavcsı Muhammet Savran hakkında dile getirdiği şikayetler ile ilğili Edirne Başsavcısı Muhammet Savran’dan basın yoluyla cevap geldi.
 
ÇAKICI, Edirne Başsavcsı Muhammet Savran’ın  F tipi ceza evine geldiğim günden beri baskı uyguluyor ve EMRİN CUMHURBAŞKANIN emri olduğunu söylüyor. Emir Ankara’dan geldiği söyleniyor. Videolar araştırılsın emir verin gereken yapılsın, İnfaz memurlarının tutukluluğuna vurgu yaparak ekmekleri ile oynamasın sözlerinin görsel yazılı ve sosyal medyada yankı bulmasının sonucu EDİRNE BAŞSAVCISI SAVRAN’DAN yine basın yolu ile açıklama geldi. Bu açıklamanın üzerine Alattin ÇAKICI’nın Vekil Avukatı cevaben basın açıklası yaptı.  
aca1.jpgaca2.jpgaca3.jpgaca4.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam