Cumhurbaşkanı okudu, o gözyaşı döktü

Mısır’da şehit edilen Esma’ya benzerliğiyle tanınan Hataylı Gülsüm Nur Eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ey Sevgili’ şiirinde gözyaşlarına boğuldu.Hatay’ın Erzin ilçesinde ikamet eden ve İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan Gülsüm Nur Eser (16) Cum

Cumhurbaşkanı okudu, o gözyaşı döktü

Mısır’da şehit edilen Esma’ya benzerliğiyle tanınan Hataylı Gülsüm Nur Eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ey Sevgili’ şiirinde gözyaşlarına boğuldu.

Hatay’ın Erzin ilçesinde ikamet eden ve İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan Gülsüm Nur Eser (16) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Cumhurbaşkanı İskenderunlularla Buluşuyor” etkinliğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuduğu ‘Ey Sevgili’ şiirini dinleyen Eser, gözyaşlarına hakim olamadı. Mısır’da şehit edilen Esma’ya benzetilen ve arkadaşları tarafından ‘Esma’ diye çağrılan Eser, tek dileğinin Erdoğan’la bir dakika görüşmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler