Çubukçu kararını verdi, Medical Park’a transfer olacak mı?

Haber61/haber servisi - Trabzon’da sağlık sektöründe hareketlilik tavan yaptı. Özelde sektördeki bu hareketlilik yeni transferleri doğurdu.Söğütlü’deki Özel Güven Hastanesi’nin lisansını ve işletmesi geçtiğimiz günlerde el değiştirmişti. Trabzonspor Başka

Çubukçu kararını verdi, Medical Park’a transfer olacak mı?

Haber61/haber servisi - Trabzon’da sağlık sektöründe hareketlilik tavan yaptı. Özelde sektördeki bu hareketlilik yeni transferleri doğurdu.

Söğütlü’deki Özel Güven Hastanesi’nin lisansını ve işletmesi geçtiğimiz günlerde el değiştirmişti. Trabzonspor Başkan adaylarından, Medical Park yönetim kurulu üyesi Trabzonlu iş adamı Muharrem Usta ve Özel Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven’in el sıkışmasıyla hastane tabelası Medical Park olarak değişti.

45 milyon lira civarında 11 yıllık ve 5 yıl daha opsiyonlu anlaşmaya varıldığı ifade edilirken, binanın kiralama usulü devredildiği, hastane lisansının ve işletmesinin satıldığı anlaşma maddelerinde yer aldı.

10668301_799712653456550_848193383_n.jpgTABELA DEĞİŞTİ

Tabelası değişen hastanenin Medical Park yönetimine geçmesiyle Muharrem Usta’nın 400 civarındaki personelde ne gibi değişimler yapacağı merak konusu olmaya başladı. Usta ilk bomba transferini yaptı.

Açıldığı günden beri İmperial Hastanesi’nde görev alan Beyin Cerrahı KTÜ mezunu doktor Ahmet Çubukçu, Medical Park Hastanesi’nin yeni başhekimi olacak. Önümüzdeki günlerde yeni makamına geçecek olan Çubukçu, yeni hastanenin vizyonu için de önemli projeleri hayata geçirecek.

Mevcut başhekim Dr Aydın Aydın doktorluk görevine devam edecek. Ayrıca hastanenin mevcut 400 civarındaki kadrosundan tek bir temizlikçi bile işten çıkarılmayacak. Bizzat Usta’nın böyle bir talimat verdiği kimsenin mağdur olmamasını istediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler