Çöp Konteynerleri İçin Mobil Tamir Ekibi

İzmit Belediyesi, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımı için mobil ekip oluşturdu. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını sağlayacak bir mobil ekip oluşturuldu. İzmit Belediyesi Temiz

Çöp Konteynerleri İçin Mobil Tamir Ekibi

İzmit Belediyesi, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımı için mobil ekip oluşturdu.

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını sağlayacak bir mobil ekip oluşturuldu. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "İzmit genelinde 6 bine yakın çöp konteyneri bulunuyor. Konteynerler gerek kullanım hatası gerekse de zamanla aşınıp hasarlı hale geliyor. Çoğunluklu amacı dışında kullanmaktan kaynaklı hasarların onarımını konteynerlerin bulunduğu yerlere yapıyoruz. Böylelikle hem zaman kaybı olmuyor hem de bölgeler konteynersiz kalmıyor. Mobil ekibimiz günde ortalama 20-30 hasarlı konteynerleri onarmaktadır" dediler. İlgililer, vatandaşlardan, konteynerleri amacı dışında kullanmamalarını da istediler.

Bu arada mahallelerde bulunan çöp konteynerlerinin önüne çekilen araçlar yüzünden sıkıntı yaşandığı açıklayan yetkililer, çöp konteynerleri önüne gelişi güzel çekilen araçlar yüzünden konteynerin boşaltılamadığını hatırlatarak, "Bazı kendini bilmez kişiler, araçlarını konteyner önlerine park ediyorlar. Böyle olunca da çöp toplama aracımız konteyneri boşaltamıyor. Araçlarımız belirli gün ve saatlerde çöp topluyorlar. Sürücülerden, araçlarını çöp konteynerlerinin önüne park etmemelerini istiyoruz" şeklinde konuştular.

Çöp Konteynerleri İçin Mobil Tamir Ekibi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler