Çocuklarının gözü önünde öldürdü!

Maltepe'de 2 çocuk annesi 20 yaşındaki Öznur Bozan, eşi Ozan Bozan (20) tarafından çocukları önünde bıçaklanarak öldürüldü. 'Hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak' ve 'yaralama' suçlarından kaydı olduğu belirtilen katil zanlısının 6 ay önce de kavga ettiği eş

Çocuklarının gözü önünde öldürdü!

Maltepe'de 2 çocuk annesi 20 yaşındaki Öznur Bozan, eşi Ozan Bozan (20) tarafından çocukları önünde bıçaklanarak öldürüldü. 'Hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak' ve 'yaralama' suçlarından kaydı olduğu belirtilen katil zanlısının 6 ay önce de kavga ettiği eşini bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde Maltepe Gülensu Mahallesi Nöbet Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Öznur Bozan ve Ozan Bozan çiftinin kaldığı evden sabah saatlerinde kavga sesleri geldi. Kısa süre sonra seslerin kesilmesi üzerine komşuları eve girdiğinde Öznur Bozan'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. 1 yaşındaki ve 6 aylık çocuklarının da annesinin başında durduğu görüldü. İhbar üzerine olay yerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geldi. Asayiş ekipleri cinayetle ilgili araştırma yaparken sokakta da zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

Polis, yaptığı incelemede Öznur Bozan'ın aldığı bir bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından Bozan'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenaze çıkarılırken sinir krizi geçiren Bozan'ın yakınları gözyaşı döktü.

Katil zanlısı Ozan Bozan ise olaydan sonra Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu. Hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu kullanmak suçundan kaydı bulunan Bozan'ın 6 ay önce de eşiyle kavga ettiği ve onu yaraladığı belirtildi.

Polis, cinayetin nedenini öğrenmek için zanlıyı sorgulamaya başladı. Öznur Bozan'ın yakınları Ozan Bozan'ın uyuşturucu almak için Öznur'dan para istediğini kavganın da bu yüzden çıktığını öne sürdü. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler