Çocukların kar oyunu kazayla bitti

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında, üzerine oturduğu demir tepsi ile kar üzerinde kayarak aşağı inen bir çocuk, yoldan geçen minibüsünün çarpması sonucu yaralandı.Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi, Cennet Caddesi üzerinde meydana geldi. Yağan kar sonras

Çocukların kar oyunu kazayla bitti

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında, üzerine oturduğu demir tepsi ile kar üzerinde kayarak aşağı inen bir çocuk, yoldan geçen minibüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi, Cennet Caddesi üzerinde meydana geldi. Yağan kar sonrası arkadaşları ile birlikte cadde üzerindeki yamaçtan üzerine oturduğu demir tepsi ile aşağı doğru kayan Sami Badak (12), o esnada Halil Bilgin’in kullandığı şehir içi minibüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralan çocuk, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yarılı çocuğun çenesi ve elinde kanamalar oluştuğu belirtildi.

Olayı gören diğer çocuklar ise; kaza esnasında arkadaşının bayır aşağı doğru çok hızlı kaydığını belirterek, “O sırada bir minibüs geçiyordu ve tak diye bir ses geldi. Daha sonra minibüs şoförü durdu ve koşarak çocuğun yanına geldi” dediler.

Minibüs şoförü, tak diye bir ses duyduğunu ve durduğu zaman çocuğun yerde yattığı gördüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam