Çocuk kavgası arbedeye dönüştü

60 kişi birbirine girdi

Çocuk kavgası arbedeye dönüştü
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada, 1’i çocuk, 3 kişi yaralandı. Polis, 60 kişinin karıştığı kavgayı sonlandırmak için biber gazı kullanarak, havaya ateş açtı.

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi 79. Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki çocuk arasında çıkan kavgaya aileleri de karıştı. Silahların kullanıldığı kavgada, 11 yaşındaki bir kız çocuğu göğsünden vurulurken, 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, yaklaşık 60 kişinin karıştığı kavgayı sonlandırmak için biber gazı kullanarak, havaya ateş açtı. Yaralı kız çocuğu olay yerine çağrılan ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne, diğer iki yaralı ise Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kavgaya başlattığı ileri sürülen N.K. isimli şahsı gözaltına alırken, şahsın evinde yapılan aramada, bir adet pompalı tüfek ve çok sayıda fişek bulunarak, ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler