Çocuğunu otobüsünde unuttu

Kayseri’de bir kadın, 2 yaşındaki oğlunu halk otobüsünde unuttu.Olay, Kayseri’de dün akşam saatlerinde meydana geldi. Şehir içinde ulaşımı sağlayan özel halk otobüsleri içerisinde vatandaşlar çeşitli eşyalarını unuturken, dalgın bir anne de beraber bindiğ

Çocuğunu otobüsünde unuttu
Kayseri’de bir kadın, 2 yaşındaki oğlunu halk otobüsünde unuttu.
Olay, Kayseri’de dün akşam saatlerinde meydana geldi. Şehir içinde ulaşımı sağlayan özel halk otobüsleri içerisinde vatandaşlar çeşitli eşyalarını unuturken, dalgın bir anne de beraber bindiği iki yaşındaki oğlunu halk otobüsü içerisinde unuttu. Şehir merkezinden Bağdat Caddesi üzerindeki evine gitmek üzere oğlu Y. ile özel halk otobüsüne binen bir anne, ineceği durakta oğlunu almadan indi. Evine giderken oğlunun yanında olmadığını fark eden anne, paniğe kapılarak polis ekiplerinden yardım istedi. Kayıp şahıs olarak aranmaya başlanan küçük çocuğun halk otobüsü içerisinde olduğu ihbarı üzerine son durağa giden ekipler, minik Y.’yi otobüs içerisinde unutulduğunu anladı.
 
AĞLAYARAK ANNESİNİ İSTEDİ
 
Çocuğunun bulunduğu haberini annesine ileten polis ekipleri burada, küçük çocuğu durduramadı. Annesinden ayrı kalan 2 yaşındaki Y., ağlayarak annesinin gelmesini bekledi. Bu arada, annesinin indiği durakta olduğunu öğrenen halk otobüsü şoförü de, onu annesinin bulunduğu durağa götürmek üzere yola çıktı.
 
Olaya şahit olan bir halk otobüsü şoförü, “Çocuğu unutmuşlar. Annesi otobüsten inmiş, çocuk orada kalmış. Araba son durağa gidip gelince fark ediliyor. Annesi de bu arada çocuğu Ziya Gökalp mahallesinde arıyor. Çocuğu şimdi mahalleye götürüyorlar. Annesi orada karşılayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam