Cinnet Getiren Genç Annesini Tüfekle Vurdu

Çorum'un Bayat ilçesinde cinnet getiren bir genç annesini tüfekle öldürdü. Olay, ilçeye bağlı Sağpazar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.S. (30) adlı şahıs evde yalnız olan annesi N.S'yi (48) bilinmeyen bir nedenle tüfekle ateş ederek ağır

Cinnet Getiren Genç Annesini Tüfekle Vurdu

Çorum'un Bayat ilçesinde cinnet getiren bir genç annesini tüfekle öldürdü.

Olay, ilçeye bağlı Sağpazar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.S. (30) adlı şahıs evde yalnız olan annesi N.S'yi (48) bilinmeyen bir nedenle tüfekle ateş ederek ağır yaraladı.

Silah sesi üzerine eve gelen köylüler talihsiz kadını kanlar içerisinde buldu. Köyde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan N.S. ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan E.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, N.S.'nin cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam