Cinayet zanlısı ormanda yakalandı

Kırıkkale’de önceki gün meydana gelen cinayette zanlı, Kırıkkale Kent Ormanı içinde yakalandı.      Yakalanan B.Ü. ve C.A., adlı zanlılar, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgunun ardından adliyeye çıkartıldı. Olay, dün saat 21.30 sıralarında Zafe

Cinayet zanlısı ormanda yakalandı
Kırıkkale’de önceki gün meydana gelen cinayette zanlı, Kırıkkale Kent Ormanı içinde yakalandı. 
 
    Yakalanan B.Ü. ve C.A., adlı zanlılar, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgunun ardından adliyeye çıkartıldı. Olay, dün saat 21.30 sıralarında Zafer Caddesi'nde bulunan bir işyerinin girişinde meydana gelmişti. Ali Ürün (20) ve Burak Bostancı (20) ile karşılaştıkları B.Ü ve C.A., adlı genç arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bıçaklar kullanıldı. Ali Ürün göğüs altından, Burak Bostancı ise kollarından bıçakla yaralandı.
 
    Çevredekiler, durumu 155 Polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ağır yaralı Ali Ürün olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, Burak Bostancı ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ürün, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken Bostancı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yakalanan B.Ü. ve C.A., adlı zanlılar, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgunun ardından adliyeye çıkartıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler