Cinayet hazırlığındaki guruba operasyon

İstanbul polisi, yeraltı dünyasından, yıllardır husumetli oldukları bilinen ‘Sarallar’ ve Sedat Şahin gruplarını takibe aldı. 23 Kasım’daki Sedat Şahin ekibine yapılan baskının ardından, ‘Sarallar’ın tehditle bazı akaryakıt şirketlerinin mallarına el koym

Cinayet hazırlığındaki guruba operasyon
İstanbul polisi, yeraltı dünyasından, yıllardır husumetli oldukları bilinen ‘Sarallar’ ve Sedat Şahin gruplarını takibe aldı. 23 Kasım’daki Sedat Şahin ekibine yapılan baskının ardından, ‘Sarallar’ın tehditle bazı akaryakıt şirketlerinin mallarına el koymaya çalıştığı belirlenince ikinci operasyon için düğmeye basıldı. Gözaltına alınan 19 kişi arasında çete lideri olduğu iddia edilen Alkan Mert S. de bulunuyor. Zanlının, iki grup arasındaki husumette ilk kurşunu sıkan kişi olduğu öğrenildi.
 
Otomobil anahtarlığı görünümünde bir suikast silahı da ele geçirilen baskının, bir işadamını öldürme hazırlığı sırasında düzenlendiği belirtildi. 
 
Kaynak : Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam