Çimenli’de üst geçit tartışması bitmiyor

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çimenli Mahallesi Muhtarı Mustafa Atasoy, bölgeye yapılan üstgeçit ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çimenli’de üst geçit tartışması bitmiyor

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çimenli Mahallesi Muhtarı Mustafa Atasoy, bölgeye yapılan üstgeçit ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu hakkındaki söylemlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, “Kaymakamımız üst geçit konusunda bize destek olmuştur. Fakat Karayolları gerekeni yerine getirmedi” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çimenli Mahallesi Muhtarı Mustafa Atasoy, Sedanur Can’ın ölümünün ardından üstgeçit sorununun çözülmeye başladığını söyledi. Üstgeçit çalışmalarının Sedanur Can ölmeden başlaması gerektiğini ifade eden Atasoy, geç kalınmış hizmetin buruk mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Muhtar Atasoy söylemlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi: “Ortahisar Kaymakamımız Mahmut Şirinoğlu, ‘Ölümlü trafik kazası olması gerekir’ demedi. O gün ifadelerim yanlış anlaşıldı. Dilekçeli müracaatımız için ‘Belge olarak ne gerekiyorsa ekleyin’ ifadelerini kullandı. Bu süreçte kendisi sessiz kaldı. Kaymakamımız her zaman yanımızda olmuştur. Hatta Dilekçemiz Ortahisar Kaymakamlığınca Valilik kanalıyla 26.08.2015 tarihinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’ne gereği yapılmak üzere gönderilmişti. Ama dilekçemize rağmen adım atmadılar. Bu süre zarfında asıl sorumlu olan Karayollarıdır. Can gittikten sonra derdimize çare olmaya başladılar. Biz bu üst geçit için 3 yıl mücadele ettik. Üstgeçit 1 ay içerisinde tamamlanacak bundan sonra inşallah başka Seda’lar ölmeyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam