Çılgın Rizeli gri ojeli aşkını internette arıyor

İstanbul'da yaşayan Rizeli genç, metroda karşılaştığı ve ilk görüşte aşık olduğu kızı internet aleminde ve açtığı web sitesiyle arıyor.

Çılgın Rizeli gri ojeli aşkını internette arıyor

İstanbul’da metroda yolculuk yaparken yanında kitap okuyan gri ojeli kızdan etkilenen Rizeli Cihan Coşkun, gri ojeli kızı bulabilmek için internet alemini seferber etti. 


Rizeli yazılım geliştiricisi Cihan coşkun isimli kişi, metroda yan koltuğunda 'Zincirlerimizden Başka Kaybedecek Neyimiz Var' isimli bir kitap okuyan gri ojeli genç kızı bulmak için 'YardımRail' isimli Facebook medya grubunda ve pek çok sosyal medya ortamına duyuru paylaşımlarında bulundu. Sosyal medya sayfasında mesaj yayınlayan Coşkun ayrıca 'zincirlerimizdenbaskakaybedecekneyimizvar.com' isimli bir de internet sitesi kurarak şansını arttırmak istedi.

Çılgın Rizeli gri ojeli aşkını internette arıyor


İNTERNET SİTESİNDEN GRİ OJELİ KIZA SESLENDİ

Yolculuk boyunca bir gözünün genç kızın kitabında olduğunu anlatan Coşkun, ondan çok etkilendiğini, normalde konuşkan bir yapısı varken yolculuk boyunca adeta dili tutulduğu için kendisinin de kitap okumaya daldığını ancak yolculuğun sonunda onu kaybettiğini anlattı. Kurduğu internet sitesinden ismini bile bilmediği genç kıza seslenen Coşkun, "Aşağıdaki kutucuğa sana ulaşabileceğim bir şeyler yazarsan ve eğer hatırlıyorsan benim okuduğum kitabın ismini de yazarsan troll insanlardan kurtarmış olursun beni." ifadelerini kullandı.



Çılgın Rizeli gri ojeli aşkını internette arıyor









 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam