Çiftçi Kayıt Sistemi İçin Son Günler

Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Çiftçi Kayıt Sistemi(ÇKS) başvuruları için son günün 29 Şubat 2016 Pazartesi olduğunu söyledi. İbrahim Etem Kibar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Üreticilerimizin 2015 üretim yılı ÇKS kayıtlarını henüz

Çiftçi Kayıt Sistemi İçin Son Günler

Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Çiftçi Kayıt Sistemi(ÇKS) başvuruları için son günün 29 Şubat 2016 Pazartesi olduğunu söyledi.

İbrahim Etem Kibar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Üreticilerimizin 2015 üretim yılı ÇKS kayıtlarını henüz yaptırmamış veya güncellememiş olanların 29 Şubat 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar bağlı bulundukları ilçe müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin girişimleri ile 2015 yılında mazot gübre desteği başvurusu yapmayan üreticilerimiz için alan bazlı destek ödemesi başvuru yapabilmeleri için 29 Şubat 2016 tarihine kadar başvuru tarihi uzatıldı. Başvuru yapmaya geç kalan üreticilerin mağduriyetini gidermek için bölge ziraat odaları olarak bu sorunu genel merkezimize ulaştırmıştık ve genel başkanımızın talimatı ile başvuru tarihi uzatıldı. Kendisine üreticiler adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam