Çift bebeği çelik kasaya kilitleyip kaçtı

ABD ile Kanada arasında aynı zamanda sınır da olan Niagara Şelaleri'ne gelen ve isimleri açıklanmayan ABD'li çift, henüz yaşını doldurmamış bebeklerini, kaldıkları otel odasındaki çelik kasaya kapatarak kaçtı. AĞLAMA SESİNİ DUYDULAR Niagara Bölge Polis Me

Çift bebeği çelik kasaya kilitleyip kaçtı

ABD ile Kanada arasında aynı zamanda sınır da olan Niagara Şelaleri'ne gelen ve isimleri açıklanmayan ABD'li çift, henüz yaşını doldurmamış bebeklerini, kaldıkları otel odasındaki çelik kasaya kapatarak kaçtı.

AĞLAMA SESİNİ DUYDULAR

Niagara Bölge Polis Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, odayı temizlemeye gelen kat görevlilerinin kasada kilitli bebeği, ağlama sesi sayesinde buldukları bildirildi.

BEBEĞİN SAĞLIĞI YERİNDE

Açıklamada, bebeğin sağlığının yerinde olduğu ve henüz Kanada'dan ayrılmadıkları saptanan çift için arama çalışmalarının başladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler