CHP Grup Başkan Vekili Özel’den İlk Açıklama

CHP’de grup başkan vekilliğine seçilen Manisa Milletvekili Özgür Özel, grup başkan vekilliğine seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.  Özel yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın takdiri, milletvekillerimizin oyları ile seçilmiş olduğu

CHP Grup Başkan Vekili Özel’den İlk Açıklama
CHP’de grup başkan vekilliğine seçilen Manisa Milletvekili Özgür Özel, grup başkan vekilliğine seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. 
 
Özel yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın takdiri, milletvekillerimizin oyları ile seçilmiş olduğum grup başkan vekilliği görevi benim için büyük bir onurdur. Omuzlarımda büyük bir sorumluluk taşıdığımın farkındayım. Sorumluluğum ağır ancak bana verilen bu görevi layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. TBMM Genel Kurullarında ve tüm çalışmalarımızda, Cumhuriyetle yaşıt partimin, tabanımızın, bize oy veren, vermeyen herkesin sesi olacağım. Aslında bugün yapılan seçim Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlere duyduğu güveni bir kez daha göstermiştir. Manisalı hemşehrilerimin yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadım. Manisa’nın her sorununda, hemşehrilerimin her derdinde gücüm yettiğince, yanlarında oldum. Beni bu onurlu göreve layık gören tüm milletvekili arkadaşlarıma ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam