Cezaevini bakın ne yaptılar!

Artvin’in Ardanuç ilçesindeki açık cezaevi kapatıldıktan sonra onarılarak sosyal alana dönüştürüldü.    Adalet Bakanlığı tarafından 2003 yılında kapatılarak Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilen ve Kapalı Spor Salonu olarak faaliyet gösteren cezaevine

Cezaevini bakın ne yaptılar!
Artvin’in Ardanuç ilçesindeki açık cezaevi kapatıldıktan sonra onarılarak sosyal alana dönüştürüldü. 
 
Adalet Bakanlığı tarafından 2003 yılında kapatılarak Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilen ve Kapalı Spor Salonu olarak faaliyet gösteren cezaevine gelenler sosyal alanda kitap okuyabiliyor.
 
Gençlik ve Spor Müdürlüğü Ardanuç İlçe Müdürü Emrah Yılmaz, salonun spor branşlarının tümünün yapılabileceği bir kapasiteye sahip olduğunu söyledi.
 
20160115aw633275_01.jpg
 
Ardanuç kültürünü anlatan kültürel otantik şark köşesi ile genç nesillere ve gelen misafirlere farklı bir hayal yaşatılmasına neden olduklarını belirten Yılmaz, “Salonumuzda ayrıca güreş kursları, hentbol, bayanlara özel ayrobik kursu, voleybol, badminton, bedensel ve görme engelliler için satranç kursları da veriliyor” dedi.
 
20160115aw633275_02.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam