Cesedi günler sonra bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,Ali Çetinkaya Mahallesi Barbaros Caddesi’nde Barbaros Apartmanı’nın ikinci katında yalnız yaşadığı bildirilen 85 yaşındaki Birsen Düzgün, evinde ölü olarak bulundu. Komşuları, 10 gündür Birsen Düzgün’ü görmediklerini ve dair

Cesedi günler sonra bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,Ali Çetinkaya Mahallesi Barbaros Caddesi’nde Barbaros Apartmanı’nın ikinci katında yalnız yaşadığı bildirilen 85 yaşındaki Birsen Düzgün, evinde ölü olarak bulundu. Komşuları, 10 gündür Birsen Düzgün’ü görmediklerini ve dairesinden gelen pis kokular üzerine durumu polis ve itfaiyeye bildirdiklerini söyledi. Olay yerine gelen ekipler, çilingir vasıtasıyla kapıyı açarak içeri girdiklerinde Düzgün’ün çürümeye başlayan cesedi ile karşılaştı. Düzgün’ün yaklaşık 10 gün önce öldüğü belirlendi. Düzgün’ün cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler