Çatışmada öldürülen teröristin kimliği belirlendi

Esenler'de dün akşam izinsiz gösteri yapan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin polis ekiplerine silahla ateş açması sonucu çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin kimliği belirlendi. Tuna Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde bir aray

Çatışmada öldürülen teröristin kimliği belirlendi

Esenler'de dün akşam izinsiz gösteri yapan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin polis ekiplerine silahla ateş açması sonucu çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin kimliği belirlendi.

Tuna Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde bir araya gelen terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, yol kapatıp izinsiz gösteri yaptı. Yüzleri maskeli zanlılar, o sırada rutin denetimde bulunan Yunus polis ekiplerine silahlı saldırıda bulundu. Motosikletli ekiplerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Kısa süre sonra çatışma bölgesine Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de sevk edildi. Çatışmada, 17 yaşındaki F.E. isimli şahıs ölü olarak ele geçirildi. Gruptan 4 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan üst aramalarında ise 4 adet maske, 10 adet molotofkokteyli, bir kutu havai fişek, bir havai fişek rampası ve patlayıcı madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan emniyette terör suçundan kaydı olduğu belirlenen F.E.'nin cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam