Çarşı iznine çıkan asker ortalığı biribirine kattı

Bilecik’te çarşı iznine çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen bir asker, ortalığı birbirine kattı.İddialara göre, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini sürdüren Hacı K. isimli acemi asker çarşı izninde alkol alarak ortalığı bir

Çarşı iznine çıkan asker ortalığı biribirine kattı

Bilecik’te çarşı iznine çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen bir asker, ortalığı birbirine kattı.

İddialara göre, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini sürdüren Hacı K. isimli acemi asker çarşı izninde alkol alarak ortalığı birbirine kattı. Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde askerlerin kavga ettiğine dair ihbarı değerlendiren polis ekipleri olay yerine geldi. Polis, ayakta güç durmakta zorlanan Hacı K. ve yanındaki arkadaşlarını uyardı. Bunun üzerine askeriyeye doğru yola çıkan askerler cadde sonunda vatandaşlarla tartışmaya başladı. Bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ekipler sarhoş olan ve çevreye saldıran Hacı K isimli askeri ekip otosuna bindirmek istedi. Bu sırada arkadaşını vermek isteyen diğer askerler ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Sarhoş acemi asker gözaltına alınarak, sağlık kontrolü için Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tahliller sonrası içkili olduğu belirtilen acemi asker, inzibatlara teslim edildi.

Vatandaşlar ise, her hafta sonu askerlerin olay çıkardığını belirterek, yetkililerinin askerleri çarşıya bırakıp arkalarından kontrol etmediklerini iddia etti. Ayrıca, askerlerin Hamsu Köprüsü altında ve köprü yanında bulunan yürüyüş yolunda uyuşturucu madde kullandıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler