Cansu’nun Katil Zanlılarını Linç

Muğla Ortaca’da kaybolduktan 3 gün sonra Dalyan Kanalı’nda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan iki şüpheliyi linç etmek isteyen kalabalığa polis biber gazı ile müdahale etti. Olayın her iki zanlısı da tutuklanırken,

Cansu’nun Katil Zanlılarını Linç
Muğla Ortaca’da kaybolduktan 3 gün sonra Dalyan Kanalı’nda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan iki şüpheliyi linç etmek isteyen kalabalığa polis biber gazı ile müdahale etti. Olayın her iki zanlısı da tutuklanırken, polis zanlıları cezaevine yoğun güvenlik önlemleri altında götürdü. 
 
Dün öğleden sonra adliyeye sevk edilen zanlılar Poyraz Ç. Ve Necati D.’yi linç etmek için sosyal medya üzerinden örgtlenen yaklaşık 150 kişilik grup gece yarısı Ortaca Adliyesi önüne gelerek adliyeye girdi. Bunun üzerine bölgede geniş güvenlik tedbiri alan polisler, öfkeli kalabalığı biber gazı sıkarak durdurabildi. Kalabalıktan bir kişi fenalaşırken, yaklaşık 12 saat süren sorgu ve duruşma sonunda tutuklanan Poyraz Ç. Ve Necati D. elleri kelepçelenerek yoğun güvenlik önlemi altında cezaevine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam