Çankırı Valisi Vahdettin Özcan

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 4 yıldır Çankırı'da görev yaptığını hatırlatarak, "En uzun çalışan vali benim" dedi. Görme engellilere yönelik açılan bilgisayar kursuna katılan Özcan, 2011 yılında Çankırı'ya atandığını ifade ederek, "2011 yılında açıklana

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 4 yıldır Çankırı'da görev yaptığını hatırlatarak, "En uzun çalışan vali benim" dedi. 
Görme engellilere yönelik açılan bilgisayar kursuna katılan Özcan, 2011 yılında Çankırı'ya atandığını ifade ederek, "2011 yılında açıklanan valiler kararnamesiyle atanan valilerden ben kaldım. Şu anda çalışan valiler arasında en uzun süreyle görevde kalan tek vali Vahdettin Özcan’dır. Ben geldikten sonra Kastamonu ve Sinop’ta 3 vali değişti. Bence bir vali görev yerinde en az 3 yıl görev yapmalıdır” şeklinde konuştu.
“Hükümet kurulduktan sonra Valiler Kararnamesi elbette olacaktır” diyen Vali Özcan, “Koalisyon kurulursa artık eski alışkanlıklar bir tarafa bırakılacak. Hem siyasetçiler için, hem yöneticiler için söylüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler