Çan’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Çan'ın Seramik Mahallesi'nden cezaevi kavşağına giren 17 HV 223 plakalı özel otomobil ile şehir merkezinden Karşıyaka Mahallesi'ne giden 17 KL 837 plakal

Çan’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çan'ın Seramik Mahallesi'nden cezaevi kavşağına giren 17 HV 223 plakalı özel otomobil ile şehir merkezinden Karşıyaka Mahallesi'ne giden 17 KL 837 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü C.C. yaralandı. C.C.'ye İlk müdahale olay yerinde vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsü C.C'yi ambulansla Çan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çan’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam