Camili’ye Gelir Birimi Veznesi Açıldı

Sakarya'nın Yenikent bölgesinde oturan vatandaşlar, emlak, işyeri ve çevre temizlik vergilerini artık Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet binasında ödeyebilecek. Adapazarı Belediyesi'nin Camili Ek Hizmet Birimlerinde, Gelir Birimi tarafından vezne açıld

Camili’ye Gelir Birimi Veznesi Açıldı

Sakarya'nın Yenikent bölgesinde oturan vatandaşlar, emlak, işyeri ve çevre temizlik vergilerini artık Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet binasında ödeyebilecek.

Adapazarı Belediyesi'nin Camili Ek Hizmet Birimlerinde, Gelir Birimi tarafından vezne açıldı. Karaman, Camili ve Korucuk bölgesinde oturanlar şehir merkezine gelmeden Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerini (ÇTV), Camili Ek Hizmet Birimleri veznelerinden ödeyebilecek. Ayrıca bölge halkı, Emlak ve ÇTV bilgilendirme, Emlak Beyanı ve Emlak Vergisi Tahakkuk İşlemleri gibi işlemlerini Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet Birimlerinde yapabilecek.

Camili’ye Gelir Birimi Veznesi Açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler