Çalınan otomobilinin bagajında cephanelik buldu

Maltepe'de çalınan otomobilini, sigorta yetkilisi ile birlikte teslim alan vatandaş, içerisinde çıkanlar karşısında şok oldu. Yapılan incelemede otomobilde 2 tabanca, 2 kalaşnikof tüfek ve 2 el bombası bulundu. Maltepe'de çalınan otomobilinin bulunduğunu

Çalınan otomobilinin bagajında cephanelik buldu

Maltepe'de çalınan otomobilini, sigorta yetkilisi ile birlikte teslim alan vatandaş, içerisinde çıkanlar karşısında şok oldu. Yapılan incelemede otomobilde 2 tabanca, 2 kalaşnikof tüfek ve 2 el bombası bulundu.

Maltepe'de çalınan otomobilinin bulunduğunu öğrenen vatandaş, aracını teslim almak için sigorta görevlisi ile birlikte Yediemin otoparkına geldi. Aracına binerek içini kontrol eden sürücü, içerisinden çıkanlar karşısında şok oldu. Arabada el bombası, silah ve tüfek gören sürücü, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araç içerisinde detaylı bir inceleme başlattı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, araçta gizlenmiş bir bomba olabileceği ihtimaline karşı uzman köpeklerle arama gerçekleştirdi.

Yapılan incelemenin sonucunda otomobilin çeşitle yerlerinde 2 kalaşnikof tüfek, 2 tabanca ve 2 el bombası bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin araç üzerindeki incelemesi sürüyor.

Çalınan otomobilinin bagajında cephanelik buldu

Çalınan otomobilinin bagajında cephanelik buldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam