Çalacak bir şey bulamayınca...

Antalya’da yaş sebze ve meyve komisyonu dükkanına giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca 2 bidon zeytinyağını götürdü.Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali içerisindeki bir komisyoncu, hırsızların uğrak yeri oldu. 98 numaralı firmada çalışan göre

Çalacak bir şey bulamayınca...

Antalya’da yaş sebze ve meyve komisyonu dükkanına giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca 2 bidon zeytinyağını götürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali içerisindeki bir komisyoncu, hırsızların uğrak yeri oldu. 98 numaralı firmada çalışan görevliler, akşam saatlerinde dükkanın arka kapısını açık bırakarak içeride çalışmaya daldı. Kapının açık olmasından yararlanan iki hırsızdan biri kapıda nöbet tutarken, diğeri içeri girdi. Birkaç dolabı zorlayan hırsız çalacak bir şey bulamayınca rafın altındaki 2 bidon zeytinyağını alarak kayıplara karıştı.

Aynı firmada birkaç ay önce de hırsızlık olayı yaşandığı belirtilirken, firmanın mutfak sorumlusu Murat İri, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, 600 lira değerinde 2 bidon zeytinyağının çalındığını söyledi. İnci, halde güvenli önlemlerinin artırılmasını istedi.

Hırsızlık olayı ise firmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam