Çakıcı'dan adalet açıklaması

Haber61 – Haber Merkezi – Kabadayı dünyasının tanınmış isimlerinden Alaattin Çakıcı, kendisini destekleme amaçlı kurulan internet sitelerine açıklamada bulundu. Çakıcı, “ Beni destekleyen bir internet sitesi kurulmuş ve Alaattin Çakıcı’ya özgürlük kampany

Çakıcı'dan adalet açıklaması

Haber61 – Haber Merkezi – Kabadayı dünyasının tanınmış isimlerinden Alaattin Çakıcı, kendisini destekleme amaçlı kurulan internet sitelerine açıklamada bulundu. Çakıcı, “ Beni destekleyen bir internet sitesi kurulmuş ve Alaattin Çakıcı’ya özgürlük kampanyası başlatılmıştır. Bu konuda hiçbir bilgim yoktur. Devletimizi yöneten şuan ki siyasi yetkililerden özgürlüğümün iadesi hiçbir talebim olmaz. Ben rabbime inanmış bir Müslüman olarak. Son nefesimi hapishane de verme mi nasip etmişse  Allah’ıma hamd ve şükürler olsun. Adalet ve hukukun rafa kaldırıldığı bir yönetimden asla şahsım olarak bir talibim olmaz. Hürriyet dilenci değilim ölçülerinden geri adım atmak onur ve şerefini kaybetmektir.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam