Buz: "İstemediklerimizi düzelteceğiz"

1461 Trabzon'a mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz, eksiklerini gidereceklerini söyledi.   PTT 1. Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı

Buz: "İstemediklerimizi düzelteceğiz"
1461 Trabzon'a mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz, eksiklerini gidereceklerini söyledi.
 
PTT 1. Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, Trabzon'a 3 puan için geldiklerini belirterek, "2-1 mağlup olduk. Bizim açımızdan üzücü, çünkü buraya 3 puan için geldik. İlk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Zaman zaman pozisyonlara da girdik. Pas yüzdemiz de iyiydi, yalnız final paslarında daha iyi olmamız gerekiyor. 1-0'dan sonra 1-1 yakaladık. Penaltı pozisyonuna baktığımızda, hakem penaltıyı vermişse kırmızı kartı da vermesi gerekiyordu. İkinci golü bulmak isterken kalemizde gol gördük. 1461 Trabzon tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacağız. 1461 Trabzon maçında istediğimiz bazı olayları gördük, istemediklerimizi ise düzelteceğiz. Gaziantep maçında hücuma yönelik iyi işler yaparak 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler