"Buyur baba dedim beni yatağa attı"

Antalya Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel saldırı teşebbüsü', 'özgürlüğü kısıtlama' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 12 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet S., suçlamaları kabul etmediğini belirtti, iftira atıldığını öne sürdü. Tu

"Buyur baba dedim beni yatağa attı"

Antalya Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel saldırı teşebbüsü', 'özgürlüğü kısıtlama' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 12 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet S., suçlamaları kabul etmediğini belirtti, iftira atıldığını öne sürdü. Turgut Reis Caddesi'ndeki bir kafe barın pansiyonunda aşçılık yaptığını aktaran Mehmet S., "Konyaaltı'ndaki bu pansiyonda barda çalışan kadınlar kalıyor. Ben aynı zamanda bu kadınların getir- götür işlerini de yapıyorum" dedi.

Kendisinden şikayetçi olan Ö.Ö.'nün de barda konsomatrislik yaptığını aktaran Mehmet S., "Pansiyonun kurallarını ihlal ediyordu. Temizlik konusunda ortak kullanım alanlarında gerekli özeni göstermiyordu. Kestiği tırnaklarını masanın üzerinde bırakıyordu. Kendisini bu konuda uyardım. Durumu da işletme müdürümüze bildirdim. Bunun üzerine tartışma çıktı. 'Senden intikam alacağım' dedi. Olay günü pansiyonda ikimizden başka kimse yoktu.

'Ben sana yapacağımı bilirim' dedi. Olay günü de saat 04.30'da pansiyona gelip beni suçlamak için birinci kattan atladı. Bana iftira atıyor" diye konuştu. Polis merkezinde verdiği ifadesini de yalanlayan Mehmet S., poliste dövülüp darp edildiğini, kafasının duvara vurulduğunu iddia etti.

'BANA AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

Ö.Ö. ise sanığın yalan söylediğini iddia etti. Mehmet S.'nin poliste ifadesi alınırken kendisinin de orada olduğunu ve polisin kesinlikle darp uygulamadığını aktaran Ö.Ö., şöyle konuştu:

"Polise de iftira eden bu sanığın söylediklerinin hepsi yalan. Ben bu barda 1 ay kadar önce çalışmaya başladım. Barın pansiyonuna gittiğim ilk gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben kendisine babam yaşında olduğunu söyledim.

Hatta beni taciz etmesin diye kendisine sürekli 'baba' diye hitap ettim. Kendisine karşılık vermediğim için bana yemek de vermiyordu. Buna karşılık benden haftalık 150 lira mutfak ve barınma parası alınıyordu. Ben de yemek parası vermemeye başladım. Bunu gerekçe gösterip beni işletme müdürüne şikayet etmiş. 'Mutfak masrafına katılmıyor' demiş.

Olaygünü saat 04.30'da pansiyona geldiğimde sanık kapıma dayandı. Kapıyı açmamı istedi. Ben kendisine 'Buyur baba ne istiyorsun' diye hitap ettim. Sonra sanık kapıyı ittirip beni yatağa attı. 2 elimden tutup beni yatağa yatırdı. Ben de kendisine tekme attım, yere düştü. Sonra kolundan tutup dışarı attım.

Benim giysilerimi üzerimden çıkarmaya fırsat bulamadı. Eşyalarımı toplayıp pansiyonu terk etmeye hazırlanırken, kapıyı dışardan üzerime kilitledi. 'Bir yere gidemezsin' dedi. Bunun üzerine polisi aradım. Tekrar odama gelmesinden korktuğum için balkondan çantamı aşağı attım. Sonra da kendim atladım. Ardından gelen polise olanları anlattım."

Olay yerinde keşif yapılmasına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam