Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda wi-fi hizmeti vermeye başladı. Telefon, tablet ve benzeri cihazlarında wi-fi özelliği bulunan tüm vatandaşlar uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Teknolojik gelişmeler ı

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda wi-fi hizmeti vermeye başladı. Telefon, tablet ve benzeri cihazlarında wi-fi özelliği bulunan tüm vatandaşlar uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Teknolojik gelişmeler ışığında vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, açık alanlarda ücretsiz wi-fi dönemini başlattı. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında wi-fi hizmetinin öncelikle Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Atatürk Kent Parkı'nda ve Şehzadeler İlçesinde bulunan Bülent Koşmaz Parkı'nda verileceği öğrenildi. Ücretsiz wi-fi hizmeti ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, vatandaşların wi-fi özelliği bulunan cihazlarıyla uygulamadan faydalanabileceklerini söyledi.

BİRKEZ KAYIT OLMAK YETERLİ

Uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşların sisteme kayıt olması gerektiğini belirten Memiş, "Vatandaşlarımızın ücretsiz wi-fi hizmetinden yararlanabilmeleri için Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı sınırları içerisinde telefonlarının wi-fi özelliğini açmaları ve kendilerini karşılayacak olan menüden sisteme kayıt olmaları yeterli olacak. Sisteme bir kez kayıt olmak yeterli" dedi.

AYDA 20 SAAT SINIRSIZ İNTERNET

Sisteme kayıt olan kullanıcının ayda 20 saat sınırsız internetten faydalanabileceğini ifade eden Memiş, "Kullanıcı, kayıt olmasının ardından wi-fi hizmetinden faydalanmaya hemen başlayabilir. Bir kullanıcının ayda 20 saat, sınırsız internet kullanım hakkı olacak. Sistem her ay kendini yenileyeceğinden, sistemden faydalanan vatandaşımız bir yıl boyunca 240 saat internete ücretsiz erişebilecek" şeklinde konuştu.

Wİ-Fİ HİZMETİ YAYGINLAŞTIRILACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda yürütülen ücretsiz wi-fi hizmetini önümüzdeki dönemde yaygınlaştırmayı düşündüklerini belirten Memiş, "Manisa merkez ve ilçelerimizden gelecek talebe göre halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde bu çalışmayı yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Bu konuda gerekli teknik çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

Büyükşehirden Wi-fi Hizmeti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler