Büyükşehir Liderden Puanı Kaptı 0-0

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor 13. Hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi lider Etimesgut Belediyespor'un konuğu oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya

Büyükşehir Liderden Puanı Kaptı 0-0

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor 13. Hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi lider Etimesgut Belediyespor'un konuğu oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Balcı, Mehmet Aydın ve Hüseyin Kıcıroğlu ile birlikte Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu'da izledi. Maça her iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak 8. Dakikada konuk Büyükşehirden geldi. Kadir Arı'nın ceza sahası dışından sert şutu direğe çarparak dışarı çıktı. Maçın 32. Dakikasında Büyükşehir Belediyespor'dan Hakan'ın ceza sahası dışından şutu az farkla auta gitti. Ev sahibi Etimesgut ilk yarıda duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin 37. Dakikasında Murat Hacıoğlu'nun sol kanattan kullandığı serbest atışta top kalecide kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor 43. Dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Kadir Arı'nın sağ kanattan kullandığı serbest atışta top arka direkte Semih'in önüne düştü. Semih müsait pozisyonda olmasına rağmen topu dışarı gönderdi. İlk yarı 0-0 eşitlikle geçildi. İkinci yarıya her iki takımda etkili başladı. İkinci yarının hemen başında çalımlarla ceza sahasına kadar gelen ev sahibi ekipten Ahmet, sol kanatta Tugay'ı gördü. Tugay'ın şutuı az farkla auta gitti. Büyükşehir Belediyespor 50. Dakikada etkili geldi. Kadir'in pasında sağ kanattan ceza sahasına giren Tufan sert vurdu kaleci kurtardı. Mücadelenin 55. Dakikasında ev sahibi ekipte Taner'in şutu kalecide kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da sol kanattan ceza sahasına giren Kadir sert vurdu kaleci topu iki hamlede kurtardı. Maçın geriye kalan bölümlerinde her iki takımında karşılıklı geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sonuçla başkentte liderden 1 puanı koparmayı başardı.

"KAZANMAYI ARZULADIĞIMIZ BİR MAÇTI"

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş mücadelenin ardından yaptığı açıklamada iyi oyunlarının karşılığında bir puan aldıklarını belirterek, "Kazanmayı arzuladığımız bir maçtı. Rakibin pozisyon üretmesine izin vermedik. Kontra ataklarına engel olduk. Burada kazanılan bir puanın üç puan kadar önemi vardı. Ligde rüzgârı arkasına alan bir takım karşısına böyle etkili oynamak oyuncularımız adına da önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah üç puan alacağımız maçlarda yakındır. Hep söylüyorum bu iş zaman işidir. Bu sene ilk kez bu ligde mücadele eden takımımız yakın zamanda lige damgasını vuracaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Liderden Puanı Kaptı 0-0

Büyükşehir Liderden Puanı Kaptı 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam