Büyükşehir Basket Takımı Manisa’da Farklı Kazandı

Büyükşehir Basketbol Takımı, ligin 11. haftasında Manisa ekibi Akhisar Belediye'ye konuk oldu. Dev adamlar baştan sona üstün götürdükleri mücadeleyi 65-82'lik net bir skorla kazandı. Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Türkiye Ba

Büyükşehir Basket Takımı Manisa’da Farklı Kazandı

Büyükşehir Basketbol Takımı, ligin 11. haftasında Manisa ekibi Akhisar Belediye'ye konuk oldu. Dev adamlar baştan sona üstün götürdükleri mücadeleyi 65-82'lik net bir skorla kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 11. hafta programı kapsamında Manisa ekibi Akhisar Belediye'nin konuğu oldu. Akhisar Belediye Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Büyükşehir Basket, ilk çeyreği 17-23 önde tamamladı. Karşılıklı basketler ile devam eden 2. periyot sonunda skor Büyükşehir lehine 37-45 sona erdi. Maçın 2. yarısında daha konsantre bir oyun ortaya koyan Büyükşehir Basketbol Takımı, dış atışlarda da olumlu bir istatistik yakaladı. Rakibinin top kayıplarını sayıya çeviren Büyükşehir son periyoda 18 sayı farkla, 49-67 önde girdi. Mücadelenin son dakikalarında da oyun üstünlüğünü koruyan taraf olan Büyükşehir, parkeden 65-82 galip ayrılan taraf oldu.

Büyükşehir Basket Takımı Manisa’da Farklı Kazandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler