Büyük patlama: Ev harabeye döndü!

Bir evde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Büyük patlama: Ev harabeye döndü!

Ankara'nın Çankaya Küçükesat semtinde bir evde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evin bir kısmı çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Enkazda arama çalışmaları başladı. Yetkililer patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını belirtti.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 3 YARALI

Ankara'nın Çankaya ilçesi Küçükesat semti, Başçavuş sokak'ta bir apartmanda meydana gelen doğalgaz patlamasında, 3 katlı apartmanın sağ tarafının 2 katı, çatısıyla birlikte tamamen çöktü. İlk belirlemelere göre 3 yaralı olduğu belirtildi. Olay yerine kısa sürede ambulans, polis, itfaiye ekipleri geldi. Polis bölgede güvenlik önlemleri aldı. Çevredeki görgü tanıkları, 'Bir anda deprem oluyor sandık. sarsıntının ardından korkunç bir patlama sesi geldi. Biz de ne olduğunu anlamadık. Korkuyla evlerimizden dışarı çıktık' şeklinde konuştu.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, patlamanın yaşandığı bölgede yaptığı açıklamalarda 'Doğalgaz patlaması üzerinde duruyoruz. Doğalgaz inceleme uzmanları, çalışmalarını sürdürüyor. Ankaralı'lar rahat olsun. Terörle ilgili herhangi bir şüphe yok. İncelemelerimiz sürüyor' ifadelerinde bulundu. Mahmut Karaaslan ayrıca yaşanan doğalgaz patlaması sonucu yaralılar olduğunu ancak; göçük altında kimsenin olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler