Büyük ekonomiyi inşa etmeye devam edeceğiz

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Ak hizmet yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Otuz beş yıllık bürokratik tecrübesi ile insanlığa, Trabzon’a ve ülkesine  hizmet etmek amacıyla çıkm

Büyük ekonomiyi inşa etmeye devam edeceğiz

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Ak hizmet yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Otuz beş yıllık bürokratik tecrübesi ile insanlığa, Trabzon’a ve ülkesine  hizmet etmek amacıyla çıkmış olduğu Milletvekilliği yolunda Trabzon’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan MÜSİAD’ı ziyaret eden Prof. Dr. Nihat Tosun, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023 yılının temellerini atacağımız yeni dönemde istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme performansı ile insanımızın refah seviyesini yukarılara çıkarmak zorunda olduklarını belirten Prof. Dr. Nihat Tosun, “İleri demokrasi, güçlü toplum ve lider ülke hedeflerimiz ile bütünlük arz edecek şekilde büyük ekonomiyi inşa etmeye inşallah devam edeceğiz.Bu noktada yapılacak olan çalışmalarda sizin gibi çok değerli işadamlarımızın desteği çok büyük önem arz etmektedir” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren  MÜSİAD Başkanı Aydın Birincioğlu, “Bürokrasinin zirvesinde olan biri olarak önemli bir  bilgi birikime ve tecrübeye sahipsiniz. Cenab-ı Allah çıkmış olduğunuz hizmet yolunda niyetinizi hayır etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler